Zaterdag 11 maart 2023, van 11:00 tot 17:00 uur

organiseert Wijkkrant Hatert in het Wijkcentrum aan de Couwenbergstraat een Informatiemarkt.

Het rijke verenigingsleven van Hatert zal zich presenteren en de verbinding zoeken met u, de bezoekers. Wellicht ook de verbinding met elkaar!

U zult kunnen zien wat de vele verenigingen en stichtingen die Hatert kent te bieden hebben en te weten komen wat ze voor u persoonlijk kunnen betekenen.

De grote zaal van het wijkcentrum zal met marktkraampjes gevuld zijn.

Medewerkers van de vele verenigingen kunnen u van daaruit alles vertellen over wat hun vereniging is en doet en hoe u daarbij betrokken kunt zijn.

We maken er een gezellige markt van en er zullen diverse optredens zijn. Voor jong en oud! Uiteraard is er een kopje koffie verkrijgbaar.

We hopen heel veel mensen te mogen verwelkomen en op deze wijze een extra impuls te kunnen geven aan het sociale leven in ons mooie Hatert!

De toegang tot de markt is voor de bezoekers gratis. U kunt nu een kraam reserveren. De kraam is 2-meter breed. De prijs is €25,00 per dag als dit binnen is op dit banknummer, schrijven we u in. Het aantal stands is
beperkt, dus reserveer snel. Zend een mail aan:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

NL29INGB0002521595 t.n.v. Sichting Wijkkrant Hatert.

Zo kan iedereen kennis maken met u en opgeven als lid. Wilt u zich op een andere manier presenteren, neem dan contact met mij op. 0651215055

In de uitgave van de wijkkrant komt er veel aandacht voor dit evenement, zodat we veel wijkbewoners kunnen verwachten.

Namens Wijkkrant Hatert

Leo Venderbosch