Gabi Verzuu opbouwwerker stelt zich aan u voor

Hallo beste bewoner van Hatert, 

Voorstellen

Graag wil ik mij eerst even voorstellen:  ik ben Gabi Verzuu en werkzaam bij welzijnsorganisatie Bindkracht10. Inmiddels al 25 jaar in dienst en heb ik diverse functies gehad in verschillende wijken, van jongerenwerker in de Meijhorst tot Coördinator Stip in Nijmegen Noord. En nu dus hier in Hatert.

In januari ben ik gestart als opbouwwerker. Mijn collega, Wessel Zwartsenberg, gaat eind maart met pensioen en ik mag het stokje overnemen. Daar heb ik heel veel zin in!

Wat doe ik?

Momenteel ben ik vooral kennis aan het maken met veel verschillende mensen, met bewoners en collega’s van andere organisaties die in de wijk werken. Ook leer ik mijn weg in de wijk steeds beter vinden (zelfs zonder google maps... knipoog 2
Ik sluit aan bij activiteiten die er worden georganiseerd, loop even over de markt, fiets een rondje door de wijk, ben in het wijkcentrum aanwezig, bij het Ouder Kind Centrum of de Stip. Ik ga op bezoek bij mensen thuis, ben soms bij de bieb of wellicht tref je mij een keer gewoon op straat.

Kortom, ik ben op ontdekkingstocht in Hatert en kom mooie, bijzondere dingen tegen.

Zo ben ik verrast door de mooie groene plekken die Hatert heeft, ben ik heel enthousiast over de Zadenbibliotheek, de soep bij Soepie doen is altijd heerlijk en het is een gezellige plek om elkaar te ontmoeten, heeft Hatert zelfs een kasteel… en laat ik niet vergeten te benoemen dat er zoveel bewoners actief zijn in de wijk.

Ik ben op ontdekking en nog lang niet klaar.

Oproep

Heb jij een plek in Hatert die je mij wilt laten zien. Heb je een idee voor je buurt of straat en vind je het fijn dat ik met je meedenk of wil je gewoon een kopje koffie drinken en kletsen of een wandeling maken door de buurt?

Het kan allemaal!

Je kunt mij bellen, appen of mailen, dan maken we een afspraak.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Gaby

Hartelijke groet,                                                     
Gabi Verzuu     
Opbouwwerk Hatert
06-19136268
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                              

Related Articles

Tijdelijke noodopvang Sportpark Winkelsteeg

Wijkraden, warmteplekken, werkzaamheden Topaasstraat en Wijkplatform Hatert

Mozaïek mee aan de "Hou van Hatert-bank"