Kaartverkoop voorstellingen ID Dance gaat van start

Nog 14 weekjes, we tellen vol spanning af. En genieten vooral samen van veel en lekker dansen. 
Maar met de shows al in het vizier komen er natuurlijk genoeg belangrijke data aan. We zetten ze even op een rijtje.

Kaartverkoop

Deze is in het weekend op zondag 7 april in onze dansschool aan de Zijpendaalstraat 5 vanaf 11.15 uur. Er zijn vier manieren om kaartjes te verkrijgen:

Je komt op de betreffende dag en staat in de rij. Je hebt vervolgens binnen alle ruimte en rust om samen met onze vrijwilligers de juiste plekjes en kaarten uit te zoeken. Betalen kan contant, met PIN of je smartphone.
Voor alle jonge dansers die maar 1 show dansen is er een voorrangsregel. Zij krijgen een aparte uitnodiging en kunnen met deze ietsje eerder op de dag kaartjes halen. De uitnodiging hiervoor volgt en moet meegenomen worden naar de kaartverkoop

Via de Club van 25; mensen die graag iets extra’s willen doen (naast jullie geweldige dansers uitlenen aan ons) kunnen een bedrag doneren van € 25 of meer. Dan word je lid van de Club van 25. Hierdoor krijg je (via de mail) voorrang op de kaartverkoop en mag je vooraf je voorkeuren doorgeven.

Je wacht rustig af en koopt je kaartjes in het kantoor in de weken na het weekend van de kaartverkoop. Je kunt ook mailen of bellen. Er zijn altijd nog wel kaarten, maar je keuze is dan wel beperkt.
Tip! als je je kaartjes hebt maak er een foto van. Mochten ze dan per ongeluk kwijt raken, dan weet je nog steeds je plekje 

We verkopen de slechtere plekken in de schouwburg niet en de kaartjes kosten tussen € 10 en € 19 afhankelijk van de rang waar je wil/kan zitten. Voor elke fan moet er een stoel gekocht worden. Dit zijn de regels van onder andere de brandweer. Er mogen dus bijvoorbeeld geen kinderen op schoot.

De informatie-avond:
Dinsdag 26 maart in zaal 1 van ID Dance om 20.30 uur

Beide avonden zijn Adriënne (kaartverkoop, administratie en regelzaken), Roel en Indira aanwezig. We kletsen jullie door de voorstelling heen en beantwoorden al jullie vragen. Vooral voor ‘eerste’ ouders is deze extra informatie heel fijn. Ook zijn er ‘ervaren’ ouders aanwezig om hun ervaringen te delen met jullie. Iedereen is van harte welkom natuurlijk.

Doorloop

Dan tellen we ook een beetje af naar de doorloop. Maandag 20 mei in Hatert gedurende de hele dag. De exacte tijden volgen nog. Als je er bij kunt zijn, fijn. Maar als dit niet lukt is het geen drama. We realiseren ons dat het een vrij weekend is.

Meivakantie

Nog voor de doorloop is de meivakantie. ID Dance is de eerste week dicht, van zaterdag 27 april tot en met zondag 5 mei. Er zijn wat groepen die dan trainen maar dit gaat in overleg met de desbetreffende docent De week van 6 tot 12 mei zijn er veel lessen. In Hatert op alle dagen. Er volgt een aangepast rooster met leuke meedoen lessen maar ook repetities voor de shows.

Veel dansen

ID Dance foto

Omdat het mooie weer er weer aankomt, zijn er soms dansers die net iets liever buiten willen spelen. We willen toch vragen om alles artiesten zoveel mogelijk naar de les te laten komen. Zo zorgen we er voor dat het voor alles dansers zo fijn en zeker mogelijk dansen is richting de show. Fijn als we voor de meivakantie weten of er artiesten zijn die twijfelen of niet mee kunnen doen. We denken hierin natuurlijk graag mee.

Het moet vooral leuk en een feestje zijn. De voorbereidingen zijn in volle gang achter de schermen. Er zijn veel naaikanjers die prachtige kostuums aan het maken zijn en ook met het decor is begonnen. Het voelt ontzettend warm hoe betrokken en behulpzaam iedereen is. Waarvoor dank! Zonder jullie kunnen we een groot feest als dit ook niet waarmaken.

Dus lekker samen mee aftellen, natuurlijk starten we vanaf volgende week met onze leuke vlogs, komt er weer een leuk t-shirt van de voorstelling en gaan we aan de slag met de prijswinnaars en de fotoshoots voor het programmaboekje en de posters.

                                                                                                  We hebben er zin in!

 

Id Dance presenteert

Related Articles

Tijdelijke noodopvang Sportpark Winkelsteeg

Wijkraden, warmteplekken, werkzaamheden Topaasstraat en Wijkplatform Hatert

Mozaïek mee aan de "Hou van Hatert-bank"