Gelukkig geen afstel, maar uitstel voor de Dag van het Levenslied. Traditiegetrouw vindt het Nijmeegse smartlappenfestival plaats op Moederdag, maar vanwege de lockdown is zondag 9 mei niet haalbaar. Daarom is het festival verplaatst naar 19 september. Bovendien presenteert de festivalorganisatie alsnog een livestream op Moederdag.

Op zondag 19 september 2021 wordt de 38e editie van de Dag van het Levenslied gevierd: hét smartlappenfestival met een knipoog. Het Valkhofpark vormt dan als vanouds het decor voor een dag vol tranentrekkers, humor, een speciaal kinderprogramma en een geheime slotact. Alle zakdoekjes worden uit de kast getrokken voor een bomvol programma, dat later dit jaar bekend wordt gemaakt.

Levenslied-livestream op Moederdag
Een Moederdag zonder de Dag van het Levenslied, daar mag best een traantje om worden weggepinkt. Maar… bij het levenslied hoort en traan én een lach. Daarom presenteert de Dag van het Levenslied op zondagmiddag 9 mei een gratis livestream, met optredens van allerlei artiesten. Zo worden alle Nijmeegse moeders, dochters en zonen toch in het muzikale zonnetje gezet. Het publiek hoeft alleen zelf de drankjes koud te zetten – en uiteraard volop mee te zingen!

De Dag van het Levenslied wordt georganiseerd door Stichting Moederdagproducties. Kijk voor meer informatie op www.dedagvanhetlevenslied.nl.