Beste buurtbewoner,


Graag nodigen we u uit voor een informatieavond over de route van buslijn 6 op 29 september. In mei heeft u een brief ontvangen waarin wij hebben aangegeven dat de inloopavond tot na 1 september zou worden uitgesteld. Tot augustus was het de bedoeling om in september een fysieke inloopavond organiseren, helaas blijkt dit nog niet mogelijk. Om niet langer te hoeven wachten hebben we ervoor gekozen om een digitale avond te organiseren op dinsdag 29 september van 19:30 uur tot 21:00 uur.

In de brief van 11 mei hebben we aangegeven dat verkeersveiligheid erg belangrijk is voor het maken van een keuze voor de definitieve route voor de bus in Hatert. Om een goede keuze te kunnen maken hebben we een verkeersonderzoek uitgevoerd nadat het Kandinsky College in augustus weer geopend was. Daar vertellen we deze avond meer over.

Verder hebben we in de afgelopen tijd diverse scenario’s onderzocht samen met verkeersdeskundigen en de busmaatschappij Breng. Hierover willen we u graag informeren. Verder zijn we erg benieuwd wat u mee kunt geven aan de bestuurders voor het maken van de definitieve keuze.

We hebben 6 scenario’s bedacht voor routes in Hatert. Dat betekent dat de bus mogelijk in deze straten kan komen rijden:

  1. Van der Duyn van Maasdamstraat vanaf de Malderburchtstraat tot aan de Cort van der Lindenstraat
  2. Cort van der Lindenstraat tot aan de Thorbeckestraat
  3. Nijenrodestraat tot aan de Couwenbergstraat
  4. Thorbeckestraat van de Nijenrodestraat tot aan de Malderburchtstraat
  5. Malderburchtstraat tot aan de Couwenbergstraat
  6. Couwenbergstraat vanaf de Nijenrodestraat tot aan de Malderburchtstraat.

Wilt u deelnemen aan de bewonersavond stuurt u dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u zich heeft aangemeld ontvangt u de link voor deze avond met uitleg over hoe u kunt
deelnemen.


Ik hoop u graag te zien op 29 september.
Met vriendelijke groet,

Eef Neienhuijsen
Projectleider