Beste mensen,

Langs deze weg wil ik aan jullie persoonlijk laten weten dat er nog ruimte is om met raadsleden in gesprek te gaan tijdens een etentje bij Bij de Buren (zie uitnodiging hieronder). Het zou leuk zijn als jullie komen. Hieronder zie je ook hoe je je kunt aanmelden (heel simpel). Hopelijk tot de 27ste en zegt het voort!

 

Wijkbezoek gemeenteraad Hatertse Hei, Grootstal en Hatert.
De gemeenteraad gaat regelmatig op bezoek in de verschillende wijken die Nijmegen rijk is. Deze keer bezoekt de raad op woensdag 27 maart de wijken Hatertse Hei, Grootstal en Hatert. De raadsleden gaan deze middag met de fiets op pad en worden geïnformeerd over o.a.  jongerenaanpak en de rol van sociale ondernemingen in de wijk.
Het bezoek wordt om 17.30 uur afgesloten met een gezamenlijke maaltijd  in het restaurant ‘Bij de Buren’ waarbij u als bewoner ook van harte welkom bent om aan te sluiten. Woont u in één van bovengenoemde wijken en vindt u het leuk om mee te eten met raadsleden, andere bewoners en professionals werkzaam in uw wijk en met hen kennis te maken? Stuur dan uiterlijk 22 maart een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op: er is een maximum aantal plekken, dus wees er op tijd bij!

 

Hartelijke groet,

Edwin van Haveren
wijkmanager Nijmegen Zuid