Op vrijdag 15 maart is de voorronde van het Nijmeegs smartlappenfestival De Dag van het Levenslied. Tijdens deze avond in de Lindenberg bezingen verschillende acts met veel plezier allerlei levensleed. Kaartjes zijn al te koop.

Het levenslied passé? Niks daarvan! De aanmeldingen voor de voorrondes stroomden dit jaar weer binnen. Maar liefst zeven acts gaan strijden om de eer en de beker. Ze bewijzen dat tranen, gezelligheid en gekkigheid heel goed samengaan. Dus mensen: neem je zakdoekjes mee voor de tranentrekkende acts van Duo Nootmuskaat, Drieka van de Moaskant, Kommer & Kwel, De Brokstukken, Duo T&T, De Bluumkes en l’Haricot.


Jury én publiek hebben een stem
Tijdens de voorronde bepaalt een deskundige jury wie er door mag naar het echte festival op 12 mei. De juryleden kijken daarbij naar meezingbaarheid, muzikaliteit en de presentatie. Ook het publiek kan van zich laten horen, want er is een publieksprijs.

Koop nu je kaartje
Kaartjes reserveren kan via delindenberg.com of via T (024) 327 3737. De entree bedraagt € 7,50. De voorrondes beginnen om 20.00 uur. Meer informatie is te vinden op dedagvanhetlevenslied.nl en op facebook.com/dagvanhetlevenslied.

Dit jaar is De Dag van het Levenslied op zondag 12 mei (Moederdag), in het Valkhofpark in Nijmegen.