Verhalenverteller Paul Groos fotograaf Joeri Kemp 600x400Heb jij ook zo’n zin in kerst? Kom dan naar de verhalenspeelworkshop van verhalenverteller Paul Groos. Hij schudt de mooiste verhalen uit zijn mouw. Op zaterdag 15 december vertelt hij in Bibliotheek Muntweg aan kinderen het kerstverhaal. Maar dan nét even anders.

Het is een drukte van belang in de herberg in Bethlehem. Maar de baas van de herberg wil maar één ding: slapen! Dit is de basis van het verhaal dat Paul Groos gebruikt in zijn verhalenworkshop op zaterdag 15 december in Bibliotheek Muntweg in Nijmegen. Het is het kerstverhaal, maar dan nét even anders. Na het verhaal kun je lekker gaan tekenen of knutselen. Verzin je liever zelf een verhaal? Het kan allemaal!

Gratis

De workshop vindt plaats van 11.00 tot 12.30 uur en is gratis toegankelijk. Graag van tevoren even aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je ook in de vestiging zelf aanmelden.

Kinderactiviteiten

De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert nog veel meer leuke activiteiten voor kinderen, zoals kindercolleges, digitale workshops en voorleessessies. Meer weten? Kijk op https://www.obgz.nl/activiteiten/agenda-jeugd.html