logo buurtbattleBeste mensen,

Komende zaterdag 28 april gaan de beide zaalvoetbalteams van Hatert hun buurtbijdrage vervullen.

De buurtbijdrage is een essentiëel onderdeel van de competitie van N.E.C. Buurtbattle. Het is een manier voor de teams om extra punten te verzamelen naast de wedstrijden en de fairplay punten.

De beide teams (team a tot 12 jaar en team b tot 16 jaar) gaan, onder begeleiding van trainers en jongerenwerk, een deel van de wijk opruimen; omgeving winkelcentrum, cruijfcourt en wijkcentrum. Dit vindt plaats van 15.00 uur tot 17.00 uur. Verzamelpunt is voor bij het Wijkcentrum om 15.00 uur. Daar volgt een korte uitleg. We hebben ruim 30 prikstokken beschikbaar en voldoende vuilniszakken. Deze zijn via de buurtrangers en de gemeente beschikbaar gesteld, waarvoor onze dank. De vuilniszakken worden na afloop door De DAR opgehaald bij het Wijkcentrum.

Wij zouden het leuk vinden als er ook volwassenen zijn die zaterdag mee willen doen met deze actie. We willen graag een impuls geven aan een positiever beeld van de wijk Hatert; waar jong en oud die prima samengaan.

Vanuit N.E.C. Buurtbattle, Wij staan voor de wijk, Futsal Chabbab en Jongerenwerk & Opbouwwerk Welzijnsorganisatie Tandem, nodigen wij u van harte uit.

Na afloop is er in Jongerencentrum Chill Out een drankje en een versnapering beschikbaar voor alle deelnemers.

Met vriendelijke groet namens, Jeroen, Saïd, Boubakka, Brahim, Wessel & Harald