Agenda

wo 29 mei, 19:30 - 22:00
Bingo
zo 02 juni, 14:00 - 17:00
Dansmiddag 50+

Algemeen

Algemene artikelen over Hatert kunnen hier worden geplaatst dan wel worden gelezen.


Altijd al willen weten wat er allemaal gedaan wordt voor en vooral door de bewoners uit Hatert?

Lees dan de lijst met bewonersinitiatieven uit de bijlage. In die bijlage vindt u ook het adres om wijzigingen naar toe te sturen.

Er is een nieuwe `informatiekaart Hatert' uitgekomen. Dit is een kaart met daarop een heleboel nuttige telefoonnummers, e-mailadressen en websites die van belang kunnen zijn voor de bewoners van Hatert. Deze kaart kunt u hier als PDF downloaden:

De kaart vervangt de groene veiligheidskaart uit 2013.

NB. Op 17/09/16 is er een nieuwere versie van dit bestand opgenomen op deze site.

Voortaan is op deze site ook een plekje ingeruimd voor het wijkcentrum. Onder de menu-optie 'Zie ook...' en dan 'Wijkcentrum'  is nu bijvoorbeeld een lijst met het standaardprogramma van dit seizoen te vinden en tevens een lijst met specifieke activiteiten de komende maanden.

PERSBERICHT

Wonen met alle voorzieningen bij de hand

Belangstellenden voor de nieuwe huurappartementen op het voormalige circusterrein in de Nijmeegse wijk Hatert opgelet! Er zijn nog maar een paar woningen te huur. De nieuwbouw ligt ideaal wat betreft voorzieningen in de buurt: er valt zorg te regelen op loopafstand en het winkelcentrum en openbaar vervoer zijn ook vlakbij.

De oplevering van het vijf verdiepingen tellende appartementencomplex op het terrein tussen de Cort van der Linden-, de Couwenberg- en Thorbeckerstraat is juni. De woningen zijn ruim en licht en hebben twee slaapkamers. Bovendien hebben ze een serre die bij de woonkamer te betrekken is. Het zijn kortom comfortabele woningen die zeer geschikt zijn voor 55-plussers. Ze zijn toegankelijk voor rolstoelen. De zorg in de buurt is in handen van dienstverlenende instellingen zoals SWON en ZZG Zorggroep, in een gebouw tegenover het appartementencomplex. Vijfentwintig appartementen in het nieuwbouwplan hebben een huurprijs van € 575,00 voor tien stuks is de huurprijs € 647,50. Een aantal woningen is al verhuurd.

Duurzame energie

De energievoorziening in het nieuwe gebouw is speciaal: er is een collectieve installatie die werkt op aardwarmte. Het systeem maakt gebruik van de constante temperatuur van grondwater diep onder de grond en kan de appartementen verwarmen en koelen. De bewoner regelt dit zelf. Het systeem is milieuvriendelijk en zorgt dat huurders besparen op kosten voor reguliere warmtebronnen zoals aardgas. Ze betalen niet meer dan met een eigen verwarmingsketel. Het warme water dat uit de kraan komt wordt geleverd door middel van een zonneboiler.

Meer informatie

Heeft u nog vragen heeft over het huren van een appartement op het circusterrein in Hatert? Belt u dan met mevrouw G. Özdemir van Talis, telefoon (024) 352 39 11 of mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ben er wel snel bij, want wie het eerst komt, heeft de meeste keuze. Hartelijk welkom in een nieuw stukje Hatert!

 

Foto's gemaakt door William Moore.

Nadat eerder bekend is gemaakt dat Stijl6 via Koopgarant te kopen is, is die regeling nu ook van toepassing op de Kleverburgstraat. Deze informatie is opgestuurd door Strijbosch Thunnisen

Hier in het kort enkele eigenschappen van die regeling:

  • Betaalbare prijzen: kopen met €26.000 (retour)korting (12%)
  • Lagere hypotheek: minder financiering nodig, lagere maandlast
  • Meer financiele zekerheid: financiering alleen met Nationale Hypotheek garantie
  • Terugkoopgarantie: bij verhuizing koopt Portaal de woning tegen marktwaarde (binnen 3 maanden) terug
  • Volledige eigendom: alle fiscale voordelen zijn geheel voor koper
  • Delen in winst en verlies: is de woning bij verkoop in marktwaarde gestegen, dan krijgt Portaal 37.5% van de winst, bij waardevermindering betaalt Portaal 37.5% mee
  • Woningverbetering: investeringen die leiden tot een stijging van de marktwaarde van de woning komen volledig aan koper toe

De woningen hebben een woonoppervlakte van ca 112m2. Koopsom vanaf €189.000 (inclusief 12% korting).

Iedere vrijdag in de maand november is er een open huis van 16.00--17.30. Bent u op deze dagen verhinderd neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een bezichtiging via 024-3651010.

Portaal vastgoedontwikkeling en Strijbosch Thunnissen Nieuwbouw BV

 

Klik op bovenstaande banner om u aan te melden voor de nieuwsbrief
Ga naar boven